Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (5.10 secunde)
"Este a doua tentativa a lui Patriciu de a distruge PNL, in timp ce adevaratii liberali plang si isi dau seama ca trebuie sa faca ceva pentru a mai ramane in istorie", s-a aratat de parere Moisoiu.
Pentru fiecare dintre acestea se pedepseste si tentativa, iar actiunea penala se pune in miscare din oficiu. In plus, presedintii de sectii de votare care pierd vreuna dintre stampilele de vot sunt pasibili de amenda ce poate ajunge la 2.000 de lei.
In schimb, el s-a aratat neincrezator vizavi de o posibila tentativa de fraudare a votului parlamentar, in situatia in care deputatii si-ar fi lasat intentionat cartelele in pupitre, pentru a li se exercita votul in absenta de catre alti colegi.
Comisia juridica, cea pentru invatamant si cea pentru drepturile omului au avut miercuri o noua tentativa de a discuta legea statutului minoritatilor, dar presedintele de sedinta a constatat ca sedinta nu poate avea loc in conditiile in care erau prezenti doar 23 de deputati, dintre cei 34 care trebuiau sa asigure cvorumul minim.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat vineri ca a depus un numar de 41 de plangeri penale, la toate parchetele de pe langa tribunalele judetene din tara, impotriva liderilor PD si PLD, pe care i-a acuzat de tentativa de frauda a alegerilor europarlamentare.
Referitor la amenintarea PSD cu anticipatele, Stolojan a fost de parere ca este vorba, din nou, despre o noua tentativa a social-democratilor de a mai obtine niste avantaje.
Inlocuit din functie din cauza unui management mai putin performant, Pricopie a jucat ultima carte prin tentativa sa de a accede la sefia organizatiei Mangalia a PNL, asta dupa ce si-a petrecut vicepresedintia de la DMHI efectuand un lobby agresiv si murdar pentru a fi desemnat candidatul partidului la primarie.
cert este ca acesta este zvonul oficial care bantuia ieri - probabil o ultima tentativa de victimizare a deputatului Stelian Dutu.
Adica, pedelistii constanteni au aflat si de faptul ca tentativa lui Dutu de a forta mana de la centru a partidului se baza pe minciuni, iar solutia "salvatoare" PNL a ramas, drept urmare, la stadiul de intentie.
Partidul Democrat- Liberal Constanta a reactionat ieri in termeni duri dupa ce un post de televiziune central a dat publicitatii un sondaj potrivit caruia Radu Mazare este creditat cu 75% din intentiile de vot ale constantenilor. PD-L considera demersul sociologic realizat de Insomar drept "o noua tentativa de manipulare".
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Reamintim ca Iulian Gherasim a fost trimis in judecata pentru tentativa de talharie, dupa ce a incercat sa jefuiasca un exchange constantean, amenintand-o pe vanzatoare cu un pistol cu aer comprimat.
Democrat-liberalii mai insista ca nu ar fi prima tentativa de acest gen a celor de la PSD, care, A®n urma cu o saptamA¢na, l-ar fi batut, spargA¢du-i mandibula, pe liderul Ligii Studentilor a Universitatii Valahia din TA¢goviste.
Politistii din Mangalia nu vor putea rezolva decat dupa alegeri plangerea penala care a fost depusa in urma incidentului cu buletinele de vot despre care reprezentantii mai multor partide politice sustin ca ar fi reprezentat o tentativa de fraudare a alegerilor.
"Armata pakistaneza este o armata care apara musulmanii sau pur si simplu un serviciu de informatii sau o banda de mercenari care ucide musulmani (...) pentru a le face pe plac stapanilor sai, noii cruciati de la Casa Alba?", intreaba el, intr-o tentativa aparenta de a ridica pakistanezii impotriva armatei lor.
Doi neonazisti au fost arestati în Statele Unite pentru ca au facut amenintari cu moartea la adresa lui Barack Obama, în cadrul unui complot rasist, ceea ce a intensificat temerile de un atentat împotriva senatorului de culoare.Dar expertii au avertizat, de asemenea, ca o tentativa de asasinare a unui presedinte privit cu atâta optimism în mare parte din lume ar putea sa îi tenteze si pe islamistii radicali.
, o noua tentativa de a se intruni. Este vorba despre 10 consilieri locali, insa nici de aceasta data sedinta nu s-a tinut, avand in vedere ca secretarul primariei nu a fost prezent in institutie.
Ca urmare a acestui fapt, mai multe sedinte nu au intrunit cvorumul necesar, totul culminand cu cererea primarului de dizolvare a Consiliului Local Mangalia, dar si cu tentativa alesilor locali certati la cutite cu edilul de a se intruni fara colegii de la PSD ori ceilalti care sunt solidari cu Tusac.
Aici intervin suspiciunile asiguratorului britanic, care vede in aceasta discretie solicitata de armator mai degraba o tentativa de musamalizare, sustin sursele noastre, din anturajul echipei aflate acum pe coasta estica a Africii.
au fost subevaluate cu peste 20 miliarde lei vechi, cererea de dizolvare a societatii devenind astfel o tentativa de jaf in toata regula.
google-analytics.com